מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סופ דמפלינג בכוס

שעה / קל / 3 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

בצק:

  • בצק כיסונים מצונן של שימרית

מילוי וונטון:

  • 250 גרם פרגית
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית סוכר
  • גבעול בצל ירוק (35-40 גרם)
  • אצבע ג׳ינג׳ר (20 גרם)
  • כף קורנפלור (10 גרם)
  • כף שמן שומשום (10 גרם)
  • 250 גרם ג’לי

ג’לי:

  • 500 מל ציר שאוהבים- ירקות/בקר/עוף
  • 10 גרם ג’לטין
  • רבע כוס מים

הגשה:

  • בצל ירוק חתוך לטבעות קטנות
  • סויה
  • שמן צ’ילי
  • שמן שומשום

אופן ההכנה

  1. ראשית מערבבים את הג’לטין במים קרים ומניחים בצד.
  2. מכינים ציר מרק שאוהבים
  3. כשהג’לטין מתקשה, ממיסים אותו במיקרו, ומוזגים לתוך הציר.
  4. מערבבים ומעבירים לקופסה, מכסים ושולחים לקירור עד התייצבות מוחלטת.
  5. קוצצים את הג’לי לקוביות קטנות ומניחים בצד.
  6. מערבבים פרגית טחונה עם כל מרכיבי המילוי והג’לי בכמות מתאימה.
  7. הערבוב צריך להיות עדין כדי לאחד הכל ולא לשבור את הג’לי.
  8. בוחרים כוסות קטנות בגודל של סופלה.
  9. מזלפים בתחתית מעט שמן שומשום ואז כף נדיבה מהמילוי.
  10. בצק כיסונים של שימרית מעל, עוד כף מילוי, ועוד בצק כיסונים.
  11. מעבירים לכלי אידוי ומאדים בחום גבוה בערך 6 דקות עד שהג’לי הופך למרק והפרגית מבושלת.
  12. מוזגים מעל סויה, שמן שומשום, שמן צ’ילי ובצל ירוק ובתאבון 🙂

תוכן בשיתוף שמרית