שוקולטה חמה היא מנת נינוחות שמשלבת בתוכה טעמים עשירים של שוקולד איכותי וחמימות מרגיעה. השוקולד מתמסה ברוטב חם, המעניק את הטקסטורה והטעמים.
מצרכים שוקולטה חמה
- חצי ליטר חלב (2 כוסות)
- כף קורנפלור (10 גרם)
- כף קקאו (10 גרם)
- 60 גרם שוקולד חלב או מריר (1/3 כוס)
קצפת:
- מיכל (250 מ״ל) שמנת להקצפה 38%
- 3 כפות אבקת סוכר (30 גרם)
אופן ההכנה של שוקולטה חמה
- אל תוך קלחת מכניסים חלב, קורנפלור, קקאו ושוקולד

אנחנו אוהבים לשלב שוקולד חלב ושוקולד מריר אבל אתם יכולים לבחור באיזה שאתם אוהבים. - מדליקים את האש על חום בינוני, טורפים היטב להטמעת האבקות והמסת השוקולד

- כשזה מבעבע מורידים מהאש ומוזגים

- טורפים יחד את השמנת ואבקת הסוכר לקבלת קצפת

- שימו לב לעצור את ההקצפה כשזה עדיין מעט נוזלי, כדי לא להקציף יותר מדי ולקבל קצפת גרגירית (זה נקרא ״קצפת שבורה״)

- מוזגים קצפת על השוקולטה

- מפזרים קקאו

מחפשים משקאות נוספים שיחממו לכם את החורף? קבלו את המתכונים שלנו למשקאות מושלמים
שתפו איתנו באינסטגרם את המנה שלכם.

