מצרכים
- 2 כוסות קמח (280 גרם)
- 100 גרם אבקת סוכר
- חצי כוס שקדים טחונים (80 גרם)
- 2 כפות גדושות קורנפלור (30 גרם)
- 100 גרם חמאה
- ביצה
- תמצית/ מחית וניל
אופן ההכנה
- טוחנים את כל המרכיבים יחד במעבד מזון.
- מחלקים ל- 2 כדורים ומניחים במרכז נייר אפייה
- מכסים, דוחפים ומשלימים גלגול.
- שולחים את הגליל להקפאה
- פורסים בעובי הרצוי
- אופים במשך 15 דקות על 160 מעלות. העוגיות צריכות לצאת זהובות ויפות כדי להיות פריכות אז אולי תצטרכו עוד כמה דקות.