מצרכים
- כוס וחצי קמח (210 גרם)
- 100 גרם חמאה
- 100 גרם פרמזן
- ביצה
- חצי כפית מלח ים אטלנטי גס
- חצי כפית עשב תיבול שאוהבים (כאן יש אורגנו)
אופן ההכנה
- לתוך מעבד מזון מכניסים את כל המרכיבים
- טוחנים הכל יחד עד שמקבלים פירורים גדולים
- מאחדים ידנית את הפירורים ויוצרים גלילים בעובי שרוצים.
- מהדקים בתוך נייר אפייה ומשלימים גלגול שיהיה עטוף ושולחים להקפאה.
- כשרוצים, מוציאים מהמקפיא. יותר קל לחתוך כשזה כמה שיותר קר
- בינתיים מחממים תנור ל 160 מעלות חום עליון תחתון
- אופים למשך 15 דקות