מצרכים
- 210 גרם קמח (כוס וחצי)
- 100 גרם חמאה
- 50 גרם סוכר לבן
- 50 גרם סוכר חום
- 30 גרם אבקת קקאו
- 30 גרם קורנפלור
- כפית אבקת אפייה
- חצי כפית מלח ים אטלנטי גס
- ביצה
- 50 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה
- טוחנים הכל יחד במעבד מזון
- יוצרים גלילים בעובי הרצוי
- מהדקים אותם בתוך נייר אפייה ומשלימים גלגול
- שולחים להקפאה
- פורסים בעובי הרצוי
- אופים בחום 150 מעלות חום עליון תחתון למשך 15 דקות.
- שימו לב שזמני האפייה יכולים להתקצר או להתארך בהתאם לגודל העוגיה.