מצרכים
- 150 גרם קמח שקדים (כוס וחצי)
- 70 גרם סוכר
- 50 גרם קורנפלור (חצי כוס)
- 50 גרם חמאה
- תמצית/ מחית וניל
- אופציונלי- שקדים פרוסים או חצויים להניח מעל
אופן ההכנה
- טוחנים את כל המרכיבים יחד במעבד מזון.
- מחלקים ל- 2 כדורים ומניחים במרכז נייר אפייה
- מכסים, דוחפים ומשלימים גלגול.
- שולחים את הגליל להקפאה
- פורסים בעובי הרצוי
- מניחים עם לחיצה קלה שקד במרכז כל עוגיה
- אופים במשך 15 דקות על 160 מעלות. העוגיות צריכות לצאת זהובות ויפות כדי להיות פריכות אז אולי תצטרכו עוד כמה דקות.