מצרכים
עוף:
- עוף צ׳ונגו חריף או בציפוי שומשום של עוף טוב
רוטב:
- 3 כפות שמן
- בצל קצוץ
- 3 כפות מחית קארי צהוב
- פחית קרם קוקוס
- כף סוכר
- 2 כפות רוטב דגים
- 4 תפוחי אדמה קטנים למיקרוגל
- חצי כפית כורכום
הגשה:
- אורז לבן
- כוסברה
- בצל סגול
- צ׳ילי אדום
אופן ההכנה
- בוחרים בצונגו של עוף טוב שאוהבים ומכניסים ל- 20 דקות לאייר פריי
- מחממים שמן ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הקארי ופותחים אותו מעט בשמן.
- מורידים מהאש ומוסיפים קרם קוקוס, סוכר, רוטב דגים, תפוחי אדמה וכורכום.
- מבשלים עד שזה מבעבע ומסמיך.
- מטפלים בתוספות ומחכים שהעוף יהיה מוכן.
- מסדרים בצלחת אורז ולצידו מס