מצרכים
דג:
- כל פילה קפוא שיש בסופר יהיה טעים!
- מצפים היטב כל פילה בקמח.
בלילה:
- 3 ביצים
- 6 שיני שום כתושות
- כפית וחצי מלח
- כף אבקת מרק
- חצי כפית כורכום
- 2 כפות מים
רוטב שום:
- כוס מים רותחים
- 5 שיני שום כתושות
- כפית מלח
- חופן פטרוזיליה חתוכה גס
אופן ההכנה
- מפשירים את הדגים
- מצפים כל דג בקמח
- מכינים את הבלילה:
- מוסיפים את התיבול לביצה וטורפים היטב
- מחממים שמן בסיר רחב
- כל דג טובלים בבלילה ומכניסים ישר לשמן
- מטגנים עד הזהבה משני הצדדים
- רוטב שום:
- חותכים גס את הפטרוזיליה, מערבבים יחד עם שום ומלח במים רותחים.
- זה הכל!