מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

שניצל סלמון ברוטב חרדל ודבש

30 דקות / בינוני / מנה מרכזית
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

דג:

  • פילה סלמון במשקל כ- 1 ק״ג שיהיה חגיגי ויפה 

בלילה:

  • קמח לציפוי הדג
  • 2 ביצים
  • פירורי לחם זהובים 

רוטב:

  • 2 כפות גדושות חרדל דיז׳ון חלק
  • 3 כפות גדושות דבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • קמצוץ מלח לשיפור הטעם 

אופן ההכנה

  1. מצפים את הדג היטב בקמח מכל הכיוונים.
  2. מכינים 2 כלים: אחד עם ביצים טרופות ואחד עם פירורי לחם
  3. מחממים שמן בסיר רחב שכל הדג יכול להיכנס אליו
  4. לוקחים את הדג המצופה קמח וטובלים בביצה 
  5. מהביצה לפירורי הלחם 
  6. שוב לביצה 
  7. שוב פירורי לחם- וחשוב לשים לב לאורך כל ההכנה שלא פוגעים בציפוי הדג ועובדים בעדינות.
  8. מכניסים לשמן שחומם מראש ומטגנים כדקה מכל צד 
  9. מוציאים לרשת כדי לשמור על פריכות ומכינים את הרוטב:
  10. מערבבים חרדל, דבש, שום ומלח יחד לרוטב חלק
  11. מעבירים את הדג לכלי הגשה ומוזגים את הרוטב מעל.
  12. מקשטים בטבעות עירית ומגישים 🙂

פרסום ממומן בשיתוף שופרסל