מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

שבבי אצות

קל / 5 דקות / צנצנת 1
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
שבבי אצות - קערת אורז עם תבשיל בקר ושבבי אצות

מצרכים

    • חבילת אצות נורי (אצות סושי)
    • 2 כפיות סוכר
    • 1 כפית מלח
    • כף שומשום לבן
    • 1.5 כפות שמן שומשום

    אופן ההכנה

    1. קורעים לגזרים קטנים מאוד את אצות הנורי למחבת.
    2. ומוסיפים את כל המרכיבים למחבת יחד עם האצות.
    3. מדליקים אש בינונית, ותוך כדי ערבוב מתמיד קולים את האצות כ-3 עד שהן קריספיות.
    4. וזהו, מאחסנים בתוך צנצנת.
    5. טיפ לאחסון: בתוך חבילת האצות מגיע גם שקיק קטן שבד”כ כתוב עליו “לא למאכל” שסופח לחות, תכניסו גם אותו לתוך הצנצנת יחד עם שבבי האצות וזה ישמור עליהן לאורך זמן.

    הצעת הגשה-

    לערבב חופן אצות עם אורז לבן

    לחתוך לקוביות אנטריקוט פרוס דק, הקפיץ במחבת עד שמוכן, עם קצת מלח וטאריאקי לפי הטעם.

    ולהגיש עם עוד שבבי אצות ובצל ירוק.