מצרכים
- חבילת אצות נורי (אצות סושי)
- 2 כפיות סוכר
- 1 כפית מלח
- כף שומשום לבן
- 1.5 כפות שמן שומשום
אופן ההכנה
- קורעים לגזרים קטנים מאוד את אצות הנורי למחבת.
- ומוסיפים את כל המרכיבים למחבת יחד עם האצות.
- מדליקים אש בינונית, ותוך כדי ערבוב מתמיד קולים את האצות כ-3 עד שהן קריספיות.
- וזהו, מאחסנים בתוך צנצנת.
- טיפ לאחסון: בתוך חבילת האצות מגיע גם שקיק קטן שבד”כ כתוב עליו “לא למאכל” שסופח לחות, תכניסו גם אותו לתוך הצנצנת יחד עם שבבי האצות וזה ישמור עליהן לאורך זמן.
הצעת הגשה-
לערבב חופן אצות עם אורז לבן
לחתוך לקוביות אנטריקוט פרוס דק, הקפיץ במחבת עד שמוכן, עם קצת מלח וטאריאקי לפי הטעם.
ולהגיש עם עוד שבבי אצות ובצל ירוק.