מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

אוניגירי שווארמה

שעה וחצי / בינוני / אוניגירי גדול
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

אורז לסושי:

  • 500 גרם אורז עגול לסושי
  • 500 מ״ל מים 
  • מעט מלח לטעם 

שווארמה:

מתכון לשווארמה מדהימה שלנו

רוטב טחינה ווסאבי:

  • חצי כוס טחינה גולמית
  • 4 כפות מים לדילול 
  • מעט שום כתוש
  • מעט מלח
  • כף משחת ווסאבי

אופן ההכנה

  1. שוטפים את האורז היטב עד שהמים צלולים 
  2. מסננים את האורז ומעבירים לסיר
  3. מוסיפים את המים ומכסים. מבשלים ל- 20 דקות על אש נמוכה ואז לא פותחים את המכסה במשך עוד 20 דקות.
  4. מכינים שווארמה ומניחים לקירור.
  5. מכינים את הרוטב על ידי ערבוב כל המרכיבים יחד.
  6. כשהאורז מתקרר ונעים למגע יוצקים כדור מרובו
  7. בכדור יוצרים חור ודוחסים כמה שיותר שווארמה.
  8. מכסים עם יתרת האורז ומהדקים, יוצרים צורת משולש.
  9. גוזרים רצועת אצת נורי ותופסים מלמטה.
  10. בתאבון!