מצרכים
מלית:
-
250 גרם פרגית טחונה
-
4 גבעולים בצל ירוק
-
15 גרם ג׳ינג׳ר קצוץ
-
כף שמן שומשום (15 גרם)
-
2 כפות סויה בהירה (30 גרם)
-
חצי כפית מלח
-
חצי כפית סוכר
בצק:
- בצק פיצה מרודד של שימרית
אופן ההכנה
-
מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי.
-
פורסים את הבצק המרודד וקורצים עיגולים בקוטר 8 ס״מ
-
מניחים כפית הריון במרכז כל עיגול ומקפלים את הקצוות
-
מכדררים מעט ומניחים על מחבת משומנת.
-
צורבים את התחתית עד שהיא זהובה, על אש בינונית
-
מוזגים חצי ס״מ גובה מים ומכסים
-
כשהמים מתאדים, פותחים את
-
המכסה ומוזגים עוד מעט שמן מהדפנות
-
נותנים עוד צריבה על המחבת משני הכיוונים ומגישים.
-
טובלים בסויה ושמן צ׳ילי ובתאבון!
פרסום בשיתוף שימרית