מצרכים
- כוס קמח (140 גרם)
- 70 גרם סוכר
- כפית אבקת אפייה
- 100 גרם טחינה גולמית
- 50 גרם חמאה
- ביצה
- תמצית/ מחית וניל
- כף שומשום לבן
אופן ההכנה
- טוחנים את כל המרכיבים יחד במעבד מזון.
- מחלקים ל- 2 כדורים ומניחים במרכז נייר אפייה
- מכסים, דוחפים ומשלימים גלגול.
- שולחים את הגליל להקפאה
- פורסים בעובי הרצוי
- אופים במשך 15 דקות על 160 מעלות. העוגיות צריכות לצאת זהובות ויפות כדי להיות פריכות אז אולי תצטרכו עוד כמה דקות.